Permanente Make-up

Ombre Powder Brows

 

Bij Ombre Powder brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd met naar de punten toe donkerder waardoor het een mooie overloop heeft maar ook zacht en natuurlijk oogt.

Met deze techniek van permanente makeup wordt op een subtiele wijze gepigmenteerd met een PMU apparaat waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na gemiddeld 1,5 jaar uw wenkbrauwen een touch up behandeling moet geven om langer te genieten van perfecte wenkbrauwen.

 

Powder Brows inclusief nabehandeling € 325

Touch Up binnen 1 jaar € 125
Touch Up binnen 2 jaar € 175

 

Hyperrealistische wenkbrauwen

 

Bij hyperrealistische wenkbrauwen wordt met een PMU apparaat als het ware haartjes getekend. Dit doen wij met een naaldmodule en kleurpigment tussen de bestaande haartjes. Dit zorgt voor mooie, natuurlijke kleur en vorm!

Dit is een ander effect dan bij Ombre Powder Brows, waar het lijkt alsof de wenkbrauwen zijn behandeld met wenkbrauwpoeder.

Klik hier voor meer informatie over deze nieuwste techniek. 

 

Hyperrealistische wenkbrauwen inclusief nabehandeling € 325

Touch Up binnen 1 jaar € 125
Touch Up binnen 2 jaar € 175

 

 

Infralash

 

Infralash is een dun lijntje tussen de aanzet van de wimper haartjes waardoor de wimpers voller lijken. Een Infralash oogt natuurlijk en geeft tegelijkertijd een heldere, frisse uitstraling.

Infralash kan zowel boven als onder, of allebei worden gezet.

 

Infralash inclusief nabehandeling € 150
Infralash boven en onder € 250

Touch Up € 75