Wimpers

One By One 

Met One-By-One wordt de wimperverlenging gedaan door per wimperhaartje één extension te plakken. Het ziet er hierdoor heel natuurlijk uit en iedereen zal denken dat je volle wimpers van jezelf hebt. Je zal iedere ochtend wakker worden met perfecte wimpers. Make-up is vaak niet meer nodig, met name je mascara is overbodig. Wimperverf of de wimperkrultang kan je ook links laten liggen. De One-By-One wimperextensions zijn gewichtloos, hierdoor heb je zelf ook niet in de gaten dat je extensions draagt. We bepalen graag samen met jou de krul  wanneer we beginnen met het aanbrengen van One-By-One wimperextensions in Hoorn.

 

Nieuwe Set One By One € 70

Refill 2 weken € 32,50
Refill 3 weken € 40
Refill 4 weken € 47,50

Refill 5 weken € 55

Russian Volume

Russian Volume (ook wel 2D-6D wimperextensions) is geschikt om veel volume op te bouwen, omdat Zenna Beauty in Hoorn gebruik maakt van 2 tot 6 ultra dunne wimpers per eigen wimperhaar. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze techniek geen schade toebrengt aan de eigen wimpers. Het geeft een voller effect dan One-By-One wimperextensions, omdat er meerdere dunne haartjes per eigen wimperhaar worden bevestigd. Ideaal wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra volle oogopslag wil creëren. Je geniet de hele dag, ook na het opstaan, van de aangebrachte Russian Volume in Hoorn.

 

Nieuwe Set Russian Volume € 80

Refill 2 weken € 37,50
Refill 3 weken € 45
Refill 4 weken € 55

Refill 5 weken € 62,50

 

Mega Volume 

Mega Volume wimpers zijn nóg voller dan de Russian Volume wimpers. Waar we met Russian Volume tot 6 wimpertjes per wimper kunnen gaan, kunnen we met mega volume tot wel 12 wimpers per wimper gaan. De wimpers zijn de helft dunner dan Russian Volume, dus een voller effect zonder dat het zwaarder wordt voor de natuurlijke wimpers. 

Nieuwe Set Mega Volume € 90

Refill 2 weken € 40
Refill 3 weken € 50
Refill 4 weken € 60

Refill 5 weken € 70

Elleebana Lashlift

Bij een Elleebana Lashlift gebruiken wij een speciale manier waardoor ieder wimperhaartje afzondelijk kan worden gelift. Ideaal wanneer je geen wimperextensions kan of wil dragen, maar wel graag een wijdere, sprekendere blik wil hebben. Elleebana Lashlift is zowel toepasbaar voor korte en lange wimpers, ze worden perfect gepositioneerd en het resultaat blijft tot wel 6 weken aanhouden.

 

Elleebana Lashlift € 40

Inclusief wimpers verven € 45