Hyperrealistische wenkbrauwen

Hyperrealistische wenkbrauwen is een geavanceerde wenkbrauwtechniek die als doel heeft om wenkbrauwen er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien, alsof ze van nature zo zijn gegroeid.

Hyperrealistische wenkbrauwbehandelingen zijn bijvoorbeeld ideaal voor mensen met gezondheidsproblemen die de haargroei beïnvloeden, zoals alopecia. Ook voor kankerpatiënten die chemotherapie ondergaan en last hebben van haarverlies kan de Hyperrealistische wenkbrauwbehandeling helpen bij natuurlijk ogende wenkbrauwen, waardoor er geen tijd nodig is om ze te tekenen en de bijbehorende stress van haaruitval wordt geminimaliseerd.

Maar uiteraard zijn hyperrealistische wenkbrauwen ook de optie voor wie gewoon op zoek is naar zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen!


De behandeling

We beginnen de hyperrealistische wenkbrauwbehandeling met een intakegesprek waarin we onder andere de contra-indicaties bespreken.
Daarna bespreken we de gewenste en optimale vorm en kleur en tekenen de wenkbrauwen voor zodat u een idee krijgt van het uiteindelijke resultaat.
De permanente make-up behandeling bestaat altijd uit een behandeling en een nabehandeling. Na de eerste behandeling wordt de pigmentkleur tot 40% lichter. De tweede behandeling plannen we na 4-6 weken.

U krijgt naderhand instructies mee over nazorg zodat de huid optimaal kan genezen. Na zes weken volgt de tweede behandeling om het resultaat te perfectioneren.


Wat is het verschil tussen hyperrealistische wenkbrauwen en microblading?

We krijgen vaak de vraag wat het verschil is tussen hairstrokes en microblading.
Met microblading worden er hairstrokes gezet met een 'blade', een mesje. Het mesje zorgt voor meer trauma aan de huid. Vooral als je de wenkbrauwen om het jaar laat bijwerken kan microblading zorgen voor littekenweefsel. 
Daarom is er nu een opvolger, Nanobrows! Bij Nanobrows maak je ook hairstrokes, zoals bij microblading, maar dan worden de haartjes gepigmenteerd met een elektronische naald met een fijne punt die de kleur in de huid pigmenteert, waardoor het minder schadelijk is voor de huid. 
Wie de resultaten van microblading kent, weet dat het super strakke wenkbrauwen worden. Met hyperrealistische wenkbrauwen maken we de wenkbrauwen als het ware wat meer 'fluffy' voor een zeer natuurlijk effect. Daardoor is deze behandeling geschikt voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud! 

Boek nu uw hyperrealistische wenkbrauwen

Laat uw natuurlijke schoonheid stralen met onze hyperrealistische wenkbrauwbehandeling. Maak vandaag nog een afspraak en bereid u voor op een verbluffend resultaat!

Wilt u eerst langskomen voor een intake gesprek is dat uiteraard ook mogelijk! U kunt gemakkelijk een afspraak inplannen via Whatsapp! Gebruik hiervoor de knop hieronder.